Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 


 

 

Hi ha deficiències a Sant Andreu de la Barca?  On?

Ens ajudes a identificar-les? 

 

En ocasió de la Festa Major Democràcia 3.0 va realitzar una enquesta d'opinió entre els visitants del nostre Stand informatiu.La quantitat de dades recollides ens va plantejar un problema i era com traslladar la informació a la ciutadania, circumstància a la qual ens vam comprometre.

Democràcia 3.0 ha decidit mostrar les deficiències de manera geolocalitzades, és a dir ubicar-les en un mapa real de Sant Andreu de la Barca que sigui accessible i consultable per qualsevol.


 

L'elaboració del mapa permetrà visual i ràpidament identificar els problemes que tant Democràcia 3.0, com els veïns de Sant Andreu, anem identificant. Democràcia 3.0 plantejarà solucions i a mesura que el problema es solucioni s'eliminarà la deficiència del mapa.

Però amb les enquestes d'opinió que vam realitzar durant la Festa Major no és suficient i per tant demanem la participació novament dels veïns d'aquest municipi per anar configurant a poc a poc el mapa. Com?

La vostra col.laboració és important i per això hem posat a la vostra disposició un formulari de contacte perquè ens feu el trasllat de les deficiències que pugueu observar en el vostre entorn. Fins i tot hem habilitat la possibilitat que aquesta deficiència pugui ser documentada gràficament. Podràs traslladar una deficiència i adjuntar una fotografia que la documenti.

No volem que sigueu mers espectadors dels canvis que s'acosten a Sant Andreu de la Barca i per això us demanem la vostra participació activa.

Suposo que recordeu el nostre lema:

 

"Amb honradesa, tenacitat i treball, podem fer entre tots un Sant Andreu de la Barca millor."
 

Anticipadament us donem les gràcies per la vostra participació.
 

________________________________________________________________________________________
 


Us presentem el mapa interactiu que hem creat. És perfectament navegable, podeu fer zoom sense cap problema, i fins i tot clic sobre els marcadors de deficiència que hem situat. En aquest moment se us obrirà una finestra que us mostrarà la descripció de la deficiència i la imatge o el vídeo associat.

Per sota del mapa hem situat el formulari de contacte perquè ens facis arribar les que observis en el teu entorn. Democràcia 3.0 comprovarà la deficiència i situarà el marcador corresponent al mapa. Anirem completant el mapa entre tots.
Veure Sant Andreu de la Barca en un mapa més gran

  

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0