Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor El passat 26 de març, 16:30 hores, a l'escola Josep Plà jugava, com habitualment, el sènior B del Club Bàsquet Sant Andreu (CBSAB).

Als deu minuts de començar el partit van comparèixer a les mateixes instal.lacions el Sant Andreu de la Barca Club Handbol (SABCH1995), els àrbitres i l'equip contrari per tal de jugar un partit a les 17:00 hores. El motiu era que a les seves instal.lacions habituals, el poliesportiu, es jugava a aquella mateixa hora un partit de futbol sala.

El SABCH1995   sembla tenia instruccions per ocupar les pistes del Josep Pla i jugar el seu partit, de vital importància ja que es jugaven la permanència.

El Sènior B del CBSAB es va negar a abandonar les pistes ja que no se li havia notificat canvi d'horari algun i per tant el club de Handbol no va poder jugar i se li va donar el partit per perdut.

 
L'embolic sembla que obeeix a un canvi d'horaris que no es va notificar al CBSAB.

Dies abans el CBSAB va ser convocat a una reunió en la qual estaven presents alcalde, el regidor d'esports i el gerent del Patronat, on se'ls va intentar convèncer que en endavant havien de jugar a les pistes descobertes ubicades al Col.legi Àngel Guimerà . El canvi significaria jugar a la intempèrie i per això el club de bàsquet no va acceptar.

Democràcia 3.0 desconeix si l'embolic és intencionat o no, però les conseqüències són desastroses per al SABCH1995  a qui se li va donar el partit per perdut, tenint en compte que s'estaven jugant la permanència.

Qui és el responsable d'aquesta situació tan lamentable?.

 

Carolina García Pérez
Democracia 3.0

Powered by SEM