Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor Avui 1 març 2011 l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha publicat l'àudio dels plens de desembre 2010 i gener 2011. Després de la insistent petició realitzada en aquests mesos per Democràcia 3.0 finalment han estat posats a disposició de la ciutadania.

L'àudio que compartim a la web de Democracia 3.0 es correspon amb les preguntes realitzades pel president de la nostra formació en els dos plens. No s'ha alterat la gravació original i només s'ha tractat el fitxer per extreure la intervenció esmentada, sense talls.

Podran apreciar un xiulet de fons en l'àudio del mes de gener, és una interferència de l'enregistrament original aliena a Democracia 3.0. Així mateix, en aquest enregistrament hi ha un lapsus de temps en què no es produeix cap intervenció, aquesta circumstància és deguda a la inexistència de piles en el micròfon sense fils que es posa a disposició del públic assistent. El lapsus de temps ha estat retallat en l'enregistrament publicat per l'Ajuntament, Democràcia 3.0 no ha manipulat l'àudio. Com que no va poder ser solucionat el problema de les piles, els precs i preguntes es van realitzar des d'un micròfon de la taula de plens.  


  

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
   
Crònica del ple de desembre Crònica del ple de gener

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0