Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

 

Democracia 3.0 publica l'àudio del ple ordinari del passat mes de gener.

Continuem oferint aquest servei malgrat que qui hauria de prestar-ho es el mateix Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a través de la web institucional. Donades les contínues reclamacions realitzades per Democracia 3.0 tant la ràdio municipal com un mitjà de comunicació privat han començat a oferir aquest servei.

Del desenvolupament del ple cal destacar el següent:

es va acordar substituir al Sr. Castellar, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (PSC), com a membre del Consell d'Administració del Patronat Municipal d'Esports. La substitució és com a conseqüència de la dimissió d'aquest regidor.

 

 

Es va acordar denegar la reclamació presentada per Democracia 3.0 contra el pressupost municipal 2014. La reclamació no constava en l'ordre del dia i amb una velocitat inusitada, impròpia d'aquest Ajuntament, va ser portada la seva desestimació a aquest ple.

Es van aprovar les bases específiques reguladores de diverses subvencions destinades a projectes en els àmbits de serveis socials, joventut, culturals i de participació ciutadana, així com per les associacions de mares i pares d'alumnes, per a l'any 2014.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0